MEÜ Anamur Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Ercan atandı

İlk Yayın: 9 Nisan 2024 – Güncelleme: 9 Nisan 2024 11:49

Mersin Üniversitesi Rektörü prof.Dr.Erol Yaşar tarafından, bir yıl  Anamur Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ve Aydıncık Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevini yürüten  Bilge Kaan Ercan,Anamur Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atandı.
Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar tarafından Anamur Meslek Yüksekokulu’na Müdürlüğü’ne atanan Öğr. Gör. Bilge Kaan Ercan,Anamur Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu ve Anamur Meslek Yüksekokulu -Aydıncık Meslek Yüksekokulu idareciliğini birlikte yürütecek.
Öğretim görevlileri ve öğrencileri tarafından sevilen bir isim olan Bilge Kaan Ercan “Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Yaşar’ın takdir ve tensipleri ile Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu’na Müdür olarak atanmış bulunmaktayım. Şahsımı bu göreve layık gören Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Erol Yaşar’a teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
Yüksekokulumuzda yedi yıldır Müdür olarak görev yapan Öğr. Gör. Gürkan Temiz’e, okulumuza sunduğu önemli katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu