Kaymakam Bozdemir’in “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” Mesajı

İlk Yayın: 30 Nisan 2024 – Güncelleme: 30 Nisan 2024 22:32

Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayınladı.
Kaymakam Bilal Bozdemir mesajında şunları söyledi:
“Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de en önemli dayanışma günlerinden biri olan, toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçi, memur ve tüm çalışanların emeklerine verilen değerin ve saygının bir ifadesi olan 1 Mayıs, “Emek ve Dayanışma Günü” olarak kutlanmaktadır.
Büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdüren işçi ve emekçi kardeşlerimiz, ülkemizin kalkınması ve refahı için çok önemli bir rol üstlenmektedir. Unutulmamalıdır ki, en kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs da bu helal kazanç üzerine kurulmuş en önemli gündür.
Şüphesiz ki devletimizin emek ve dayanışmaya verdiği değere bağlı olarak özellikle son yıllarda işçilerimizin çalışma koşulları ve iş güvencesi konularında büyük gelişmeler görülmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle mücadele eden tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyor, bütün emekçi kardeşlerimi sevgiyle selamlıyor, sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu