Derslerindeki Başarıyı Kortlara Taşıdılar…

İlk Yayın: 24 Şubat 2024 – Güncelleme: 24 Şubat 2024 12:36

Mersin İl Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul sporları Mersin Tenis Kulübü Kompleksinde yapıldı.
İlkokullar arası Tenis Turnuvasında genç yıldızlar kategorisinde Anamur Özel Gümüş Koleji öğrencileri turnuvada rakiplerini yenerek grubunda il üçüncüsü oldu.
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Tenis turnuvasında Teniz hocası Kemal Bulut tarafından Ata Tenis Spor Kulübünde çalıştırılan öğrencileri Bayram Efe Tuna, Demir Körhasanoğulları, Ayaz Deniz ve Ayaz Eğrikaya,Mersinde yapılan ve ilkokul öğrencilerinin katıldığı Tenis Turnuvasında grubunda 1. İl genelinde ise 3. Oldular.


Anamur Özel Gümüş Koleji Müdür yardımcısı Tuğba Gümüş Alp,”Öğrencilerimize emek veren ve her türlü fedakarlığı yapmaktan kaçınmayan Tenis hocamız Kemal Bulut’u, öğrencilerimizi ve öğrencilerimize desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen velilerimizi tebrik ediyor, daha nice başarılara imza atacaklarına olan inancımı belirtmek istiyorum” diye konuştu.
Anamur Ata Teni Spor Kulübü Tenis Hocası Kemal Bulut ise,” Öğrencilerim Bayram Efe Tuna, Ayaz Deniz, Ayaz Eğrikaya ve Demir Körhasanoğulları Teniste gelecek vaat eden öğrencilerim. Çok güçlü rakiplerini eleyerek gruplarında birinci geldiler.Yarı final maçlarında maalesef şans bizden yana olmadı.Müsabakada elde edilen bu başarıdan dolayı öncelikle öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu