Anamur Belediyesi Mahallelerde Hizmetlerini Aralıksız Sürdürüyor

İlk Yayın: 4 Mayıs 2024 – Güncelleme: 4 Mayıs 2024 15:34

Anamur Belediyesi Şehir Merkezi ve Kırsal Mahallelerde Hizmetlerini Aralıksız Sürdürüyor
3 Nisan 2024 günü mazbatasını alarak göreve başlayan Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, bir taraftan yoğun vatandaş ziyaretleri ile tebrikleri kabul ederken diğer taraftan merkez ve kırsal mahallelerde alt yapı ve yol sorunlarını çözüyor.
Görev süresinin birinci ayını henüz tamamlamamış olmasına rağmen, vatandaşlar ve muhtarlardan gelen talepleri Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile koordine ederek yerine getiren Başkan Deniz, yaptığı planlama doğrultusunda kırsal mahallelerde ve şehir merkezinde stabilize yol çalışması, parke ve büz döşeme çalışması ile asfalt tamiratı çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Anamur Belediyesi’nin imkanlarını vatandaşların hizmetine dönüştürmek istediklerini ifade eden Belediye Başkanı Durmuş Deniz, 2019-2024 yılları arasında 56 mahallede binlerce vatandaşa yaptığı ziyaretlerde, halkın sorunlarına hakim olduğunu belirtti.
Gelecek 5 yılda istişare, planlama ve güleryüzle Anamur’a hizmet edeceklerini belirten Başkan Deniz: “Hemşehrilerimizin büyük teveccühü ile seçildiğimiz Anamur Belediye Başkanlığı makamında henüz birinci ayımızı tamamlamış olmamıza rağmen bugün birçok mahallemizde özellikle Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle alt yapı ve yol çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Biz burada hayırlı olsun ziyaretine gelen hemşehrilerimizi ağırlarken şu anda belediyemiz ekipleri, Demirören, İskele, Çeltikçi, Malaklar, Ören Mahallelerimizde, vatandaşlarımızın acilen çözülmesini istediği sorunları çözüme kavuşturuyor.
2019-2024 yılları arasında belediye başkanı olmamamıza rağmen 56 mahallemizde on dört bine yakın hemşehrimizle bir araya gelerek sorunları ve bunların nasıl çözüleceğini konuştuğumuz için ilçemizin neresinde ne sorun olduğunu çok iyi biliyoruz, dolayısı ile bunların nasıl çözüleceğini de biliyoruz. Kısacası konuya hakim olmamızdan dolayı ekiplerimiz şu anda sorunların çözümü konusunda yoğun bir şekilde çalışıyor” dedi.
Anamur Belediyesi’nin çalışma prensipleri ve iş disiplini konusunda yeterli seviyede olmadığını belirten Belediye Başkanı Durmuş Deniz: “Görev süremizin henüz başında olmamıza rağmen tespit ettiğimiz tüm olumsuzluklara anında müdahale ediyoruz. Belediyemizde acilen mali ve iş disiplininin sağlanması konusunda tavrımız çok net. İşini yapan, liyakat sahibi hiç bir çalışanımızla bir problemimiz olmayacak. Ancak iş yerine dedikodu üreten, hizmet etmek yerine oturduğu yerden maaş almak isteyen çalışanımızla birlikte çalışmamız elbette mümkün değil.
35 yılı aşkın süren ticari hayatım boyunca yanımda binlerce insan çalıştırmış ve hemen hemen hiç bir çalışanım ile sorun yaşamamış birisi olarak bugün Anamur Belediyesi’nin personellerini en verimli olacağı alanlarda değerlendirmek istiyoruz. Ben günlük 14-15 saat çalışıyorum, vatandaşlarımız bize bunun için yetki verdi. Personellerimiz de bu kadar saat çalışsın demiyoruz elbette ama mesai saatleri içerisinde iş disiplininden taviz vermeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. Biz arkadaşlarımız ile birlikte, bu kente hizmet etmek ve başarılı olmak istiyoruz.” dedi.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu